YRITYKSET

Akaan Rompetori

Kylmäkosken kirkonkylällä Akaan kennossa on uusi yrittäjä kenkä pop up ja Rompetori…tässä vain osa valikoimaa… ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa, löytyy vaikka mitä edulliseen hintaan…ja jopa 75%ale. Miehille, naisille ja lapsille muodikkaita kenkiä ja kaikkea muuta tarpeellista. Auki Ti-pe 10-17,la 10-15… Kaikki ostoksille, ihanaan Akaan kennon kenkä pop up ja rompetorille.

Autopesu Mikkola – laadukkaat palvelut autolle

Autopesu Mikkola hoitaa autojen pesut, sisäpesut, vahaukset ja desinfioinnit huolellisesti käsityönä. Siisti ja valoisa autopesula sijaitsee Akaan Kennossa.
Kanta-asiakkaamme arvostavat sitä, että käsinpesu on hellävarainen auton pinnoille ja lopputulos on laadukas, yrittäjä Seppo Mikkola kertoo. – Ja hinta on erittäin kilpailukykyinen!
Akeen Kennossa on kätevä poiketa, joten sijainti on autopesulalle ihanteellinen.
 Autopesu Mikkolassa on myös rengasmyynti ja -asennus, renkaiden pesu ja säilytys.

Soita ja varaa aika autopesuun
puh. 040-8311073

Taksiliikenne Mikkola – kyydit kokemuksella

Kymmenen vuotta yrittäjänä toiminut Seppo Mikkola on luotsannut Taksiliikenne Mikkolaa Akaan Kennossa parin vuoden ajan.
– Sijainti Ysitien varressa on hyvä ja yrityksen tilat sopivat, joten olen viihtynyt, Mikkola kertoo.
Mikkola on yrittäjäsuvusta – vanhemmat ovat yrittäjiä ja setä on ajanut Kylmäkoskella taksia vuodesta 1985 alkaen. Uravalinta oli siis selvä nuoresta lähtien. Yrittäjänä Mikkola panostaa henkilökunnan hyvinvointiin ja laadukkaaseen palveluun.
Taksilain muutoksen myötä taksikeskuksella ei ole enää päivystysvelvoitetta. Eipä hätää! Taksiliikenne Mikkola päivystää ja taksin voi edelleen varata kätevästi etukäteen – kaikki taksiasiat voi hoitaa numerossa 029 1700 356.

Soita itsellesi kyyti:
Toijala Henkilöauto: 0400-782322
Toijala 1+6 Tila-auto + pyörätuoli: 0400-233243
Kylmäkoski Henkilöauto: 0400-567855
Kylmäkoski 1+6 Tila-auto + pyörätuoli: 0400-335944

Lounaskahvila Kuningatar ja Kuhnuri tarjoaa maistuvaa kotiruokaa

Lounaskahvila Kuningatar ja Kuhnuri on palvellut asiakkaita Akaan Kennossa tammikuusta 2018. Asiakkaat ovat löytäneet Kuningattaren ja kuhnurin kotiruoan hyvin.

Suosikkiruoka on lihapullat, samoin muut itse valmistetut jauheliharuoat, yrittäjä Päivi Eerikinharju kertoo. Lähes kaikki Kuningattaren ja Kuhnurin lounaat ovat paikan päällä itse valmistettuja.

Parikymmentä vuotta yrittäjänä toiminut Eerikinharju saa voimaa ja iloa tyytyväisistä asiakkaista. Lapsia varten Päivi on varustanut leikkipisteen sekä sisälle että viihtyisälle terassille. Lounaan ja pullakahvien lisäksi sujuu myös cateringpalvelut.

Tarjoilemme maistuvaa ruokaa aina positiivisella asenteella. Tervetuloa poikkeamaan ja herkuttelemaan!

Kalaherkkuja Kylmäsavukeisarilta.

Kylmäsavukeisari sai uuden yrittäjän 2017, kun Kari-Pekka Nylund ryhtyi savustamon vetäjäksi. Kylmäsavukeisari palvelee savustetun kalan ystäviä edelleen Akaan Kennossa. Liike on avoinna yleensä perjantaisin klo 10–18. Muulloin kalaa saa esimerkiksi Pirkanmaan Osuuskaupan liikkeiden kalatiskistä.
On ollut mukava huomata, että meillä on vakiintunut asiakaskunta, kasvot ovat tulleet tutuiksi, Nylund toteaa.
Kylmäsavukeisarin ylivoimainen ykköstuote on kylmäsavulohi, joten tuotantoa on keskitetty sen tuottamiseen. Ja eipä ihme, perinteisin menetelmin aidolla savulla savustettu kylmäsavulohi on todella herkullista!
Aito savu, aito maku.
Tervetuloa ostoksille!

Akaan Kenno

Yrittäjäntie 2,
Kylmäkoski , Akaa

Katso kartalta ->

Mika Koskinen

puh. 050 557 3333

mika.koskinen@bravida.fi