Ravintolapäivä 21.2.2016

Maailmanlaajuisena ravintolapäivänä kuka tahansa voi ja saa perustaa oman ravintolan, kahvilan tai baarin yhdeksi päiväksi. Se voi tapahtua missä vain: kotona, toimistolla, kadulla tai vaikkapa omalla takapihalla tai lammen rannalla.

Sipilän Liikekeskus tarjoaa seuraavana ravintolapäivänä 21.2.2016 innokkaille kokkaajille tilat ravintolaunelman toteuttamiseen yhden päivän ajaksi. Voit toteuttaa ravintolapäivän unelmasi säältä suojassa. Liikekeskus tarjoaa osallistujille vesipisteen ja sähköt, myös pöytiä sekä tuoleja on tarjolla.

Ravintoloitsijat huolehtivat itse ruoan valmistuksesta, tarjoilemisesta, rahastuksesta ja siivoamisesta – liikekeskus tarjoaa käyttöön tilat yhdeksi päiväksi. Liikekeskus sijaitsee Kylmäkoskella Tokmannin vieressä osoitteessa Yrittäjäntie 1, 37910 Kylmäkoski ja on avoinna aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Aukioloaika mahdollistaa vaikkapa aamupala-, brunssi-, lounas-, päivällis- tai iltapalatarjoilun.
Tässä on oiva tilaisuus päästä kokeilemaan siipiään ravintoloitsijana!

Voit lukea lisää ravintolapäivästä osoitteessa www.restaurantday.org/fi/ Yhteyshenkilöinä Liikekeskus Sipilän ravintolapäivässä ovat Mika Koskinen (mika.koskinen@bravida.fi) sekä Jaakko Sjöblom (jaakko.sjoblom@pp.inet.fi)

Ravintolapäivän tapahtuma toteutetaan mikäli ravintoloitsijoiksi ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla 7.2.2016 mennessä ja tee ravintolastasi päiväksi totta!