Nyt on kulunut reilu vuosi, kun Akaan Kenno virallisesti avattiin. Liikekiinteistön sijainti Pirkanmaalla 9-tien varressa, entisen Millerin, nykyisen Tokmannin naapurissa, antaa loistavat mahdollisuudet houkutella asiakkaita niin läheltä kuin kauempaakin. Hyvät logistiset yhteydet ja lyhyet matkat Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin ovatkin taanneet kiinteistölle kiinnostusta monelta eri alalta.

Viime kesänä varsinaisen buustin asiakasmääriin toi Akaan kirpputorikeskuksen aukeaminen heinäkuun alussa. Tämän ansiosta koko kesä olikin melkoista hulinaa, jossa palvelut ja tarjonta kohtasivat kysynnän kiitettävällä tasolla läpi koko kiinteistön. Alueen mökkiläiset ja paikallinen Caravan-/leirintäalue toivat osaltaan myös lisää kävijöitä liikkeisiin, joka nostaa odotukset samanlaiselle kysynnälle myös tulevalle kesälle.

Millerin alue kehittyy!

Yksi liiketiloista on ollut vuokrattuna lyhyillä vuokra-ajoilla, joka synnytti ajatuksen tarjota yrityksille, yhdistyksille ja jopa yksityisille mahdollisuutta kokeilla pop-up toimintaa lyhyelläkin vuokra-ajalla. Kesällä tämä mahdollistaa joko päivän, viikonlopun tai viikon mittaisia kampanja-myyntejä, ravintolapäivään yksityisille isommat tarjoilutilat, yhdistyksille myyjäisiä/näyttelyitä tai vaikkapa vain autolle hyvän ja siistin sisätilan stereoiden asennusta varten.

Kennon pihassa aivan 9-tien risteyksessä on vielä käyttämätöntä tilaa, johon olemme suunnitelleet tori-aluetta. Alueella voisi hienosti pyörittää vaikka maalaistoria, myyjäisiä ja järjestää erilaisia tapahtumia. Torin operatiiviseen pyörittämiseen etsimme aktiivisia ja asiasta kiinnostuneita yhdistyksiä.

Meillä on nyt alueella positiivinen mieli sekä halu kehittyä ja kehittää koko ”Millerin” aluetta edelleen. Toivotamme kaikki mukaan menestymään!